29 Mayıs 2012 Salı

Novo 7 Elf imaj (ROM) dosyaları

Firmanın Resmi Rom Dosyaları:
LiveSuit ile yüklenecek
Resmi olmayan ROM dosyaları:
Bu listedekiler firma dışındaki kişiler tarafından ROM dosya üzerinde oynanarak ekleme ve çıkarmalar yapılmıştır. Bazı özellikleri iyileştirilmiştir. Bazı ayarlar ve programlar yüklü gelmektedir.
  • Ainol Novo 7 Elf Android 4.0.3 Elvish 0.3 Rom (Alternatif link) 270.8 MB. Orjinal rom üzerinde oynama yapılarak gereksiz şeyler kaldırılmış. Uyumlu ayarlar yapılmış. Bazı gerekli, programlar yüklenmiştir. Google senkronize, Google Play, Flash Player gibi. İlk açıldığında İngilizcedir. Sistem ayarlarında Türkçe seçilebilir. İçinde Çince bir şey yoktur.
  • ICS 4.0.3 Feiyu Bu ROM, Novo 7 Aurora içindir. Elf ile kullanmak için Elf yaması kurulmalıdır.
  • Elvish 0.4
CWM ile yüklenecek ROM dosyaları
Dual Boot (Çoklu sistem)
LiveSuit ile yükleyiniz.
  • Novo 7 Elf Dual-Boot Elvish 0.3/Ubuntu 12.04 LTS : Tablet açılırken Elvish veya Ubuntu sistemden biri ile açılabilir. Varsayılan açılış Elvish'dir. Ubuntu kullanabilmek için ek klavye gereklidir.
    Ubuntu ile açmak için:
    Tableti açarken Açma düğmesi ile birlikte Geri düğmesine basılı tutulur.
    Menüden more tıkla.
    User: ubuntu
    Password: ubuntu
    Dual boot rom dosya - Yansı
  • Novo 7 Elf dual-boot ICS 4.0.3 Elvish 0.3 / Gingerbread 2.3.4
    Rom dosya - Yansı1 - Yansı2 - Yansı3 398.5 MB
Ayrıca bakınız:

2 yorum:

  1. Hepsi için teşekkürler.Novo7 crystal üzerinde ubuntu çalıştırmak istiyorum.elf ile benzer diye biliyorum.ubuntu/elvish dual boot rom u crystal üzerinde çalışır mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilemiyorum. novo elf üzerinde bile denemedim çünkü

      Sil

Hakkımda

Fotoğrafım
1989 yılında Metal İşleri öğretmeni olarak göreve başladı. 2020 yılında emekli oldu. Metal İşleri Öğretmenliği, İktisat, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Mezunudur. Youtuber ve Blog yazarıdır. Fotoğrafçılık, Programlama, Web tasarım, Gezi, AutoCAD, AutoLisp, SolidWorks, VBA, Visual Basic, QuickBasic, PHP ile ilgileniyor. Mesut Akcan hakkında